fbpx

Despre mine

Dezvoltare personala si spirituala

Dezvoltare personala si spirituala

Eu sunt Oana, am 39 de ani, am o fetiță și un băiețel și sunt măritată cu „my high school sweetheart”.

Sunt pasionată de dezvoltare personală și spirituală.

Am început căutarea de sine și drumul pe o cale spirituală mai conștient încă de prin 2000, când am întâlnit și alți oameni cu aceste preocupări. Și am parcurs o cale sinuoasă de căutări spirituale și de schimbări interioare într-un ciclu de 13 ani (si continua), la sfârșitul cărora am rămas cu niște concluzii. Pe care vreau să le împărtășesc pe acest blog.

Știu că orice drum care duce la împlinire, de orice natură, începe de la schimbările de sine, din interior. Nicio realizare semnificativă și durabilă nu este posibilă fără alchimia interioară și fără muncă intensă cu sine.

  • Vreau să fiu alături de cei care se află la începutul sau pe parcursul acestui drum de autocunoaștere și dezvoltare personală.
  • Vreau să vă susțin în procesul de autocunoaștere, de transformare pentru a aduce valoare lumii în care trăiți, ajungând să găsiți bucuria vieții prin tot ceea ce faceți.
  • Vreau să contribui cum pot să vă găsiți drumul în viață, pasiunea, menirea și să găsiți împlinire în tot ceea ce realizați ca să puteți da mai departe ceea ce este mai bun în voi.

 

Limitarea responsabilității: Toate informațiile de pe acest blog reflectă viziunea mea personală asupra subiectelor abordate, la momentul scrierii lor.

Testimoniale.

Recomandare caldă (fierbinte chiar): blogul unei persoane extrem de dragi mie, care mi-a fost ghid mulți ani la rând și datorită căreia (în mare parte) m-am format omul și sufletul care sunt acum. Să vă fie de folos! Corina Răduță, Escuela Principal de Tango

***

Oana are o serie de „cadouri” interioare deosebite pe care le împărtășește cu mare drag, fiind atât de ajutor cu o viziune de ansamblu, cât și cu o susținere „în palma ei” de unde să ieși învingător cu tine de fiecare dată. Adrian Băcanu, www.bacanu.net, călător de blog

***

Uneori uităm ceea ce este cu adevărat important și de unde toate încep să devină realitate… totul începe cu noi… acceptare și cunoaștere! Bianca F.

***

 Îmi place mult blogul tău! De fiecare dată, „nu știu cum se face”, primesc exact informația de care am nevoie în acel moment! Cora Constantinoiu

Google

Comments are closed.