fbpx

Activarea noului ADN [GuestPost]

Trezirea Interioara s-a născut în fiecare din noi două – Oana Ștefan și Corina Răduță – la momente de timp diferite, s-a numit în sufletul fiecăreia dintre noi altfel, poate altfel chiar de-a lungul timpului. Însă are un numitor comun: dorința de a atinge viețile câtor mai mulți oameni, de a-i sprijini pe calea lor de elevare spirituală.

Activitatea noastră centrală este Activarea noului ADN, care reprezintă un serviciu oferit umanității pentru trezirea interioară a fiecăruia dintre cele peste 7 miliarde de suflete de pe Pământ.

Majoritatea oamenilor știu că ADN-ul reprezintă o „amprentă a vieții” care se află în fiecare celulă a corpului uman. Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că la fiecare helix dublu cu 2 catene al ADN din cromozom mai sunt adăugate 10 catene eterice de ADN, care nu sunt active, ci sunt în stare latentă încă de la începuturile omenirii.

Fiecare catenă activată are ca efect, pentru Om, manifestarea unor abilități la capacități mai mari. Oamenii de știință au admis faptul că în momentul de față folosim doar 3% din ADN-ul cu 2 catene pe care îl avem.

Astfel, trăim într-o societate în care oamenii sunt bolnavi, nefericiți, stresați, provoacă războaie, se îndepărtează de sentimentul iubirii și au întrerupt legătura cu universul. Cei mai mulți trebuie să mediteze timp îndelungat pentru a putea trăi experiența mistică – atât de gravă este ruptura în momentul de față.

Activarea ADN-ului înseamnă că toate cele 12 catene sunt funcționale. Așadar, după activarea ADN-ului și în timp:

 • veți ajunge să folosiți maximum din capacitățile creierului dumneavoastră – psihice, telepatice și cu putere de manifestare dincolo de imaginație;
 • se oprește procesul de îmbătrânire, veți arăta și vă veți simți mai tineri;
 • veți experimenta iubirea necondiționată.

Beneficiile activarii noului ADN:

 • rămâneți cu o stare de ușurare fizică, psihică, sufletească/emoțională și mentală;
  obțineți claritate mentală;
 • primiți aportul necesar de energie pentru a face față cu succes provocărilor acestei dimensiuni și trecerea în următoarea dimensiune;
 • extinderea conștiinței umane în conștiința Divină;
 • oprirea procesului îmbătrânirii.

Celelalte servicii pe care le oferim vin în completarea și susținerea procesului de după activarea ADN-ului și reprezintă cristalizarea cunoștințelor cu care ne-a înzestrat divinul și pe care le-am dezvoltat de-a lungul căutărilor noastre:

 • masaj energo-terapeutic;
 • terapie cu Theta Healing;
 • consiliere în cauzele spirituale ale bolilor;
 • terapie prin meditație ghidată.

Și, ca să putem interacționa cu cât mai multe persoane, am decis că mediul online nu este suficient, așadar organizăm întâlniri pe care le-am numit Seri de Trezire Interioara în care vom sta de vorbă și vom împărtăși din cunoștințele noastre, sesiuni individuale, workshopuri despre noul ADN și de întâlnire cu Sinele.

Ascultă-ți sufletul! Dacă îți spune că ar fi de folos să ne cunoaștem, te poți înscrie la newsletter-ul Trezirea Interioară aici. Astfel te vom putea anunța când și unde va avea loc următorul nostru eveniment.

 

Dacă ești înscris la newsletter-ul blogului oanamuntean.ro te poți înscrie la oricare din evenimentele noastre și beneficiezi de o reducere de 10%.

 

Așteptăm cu drag să ne întâlnim!

Oana și Corina

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*