fbpx

Cele mai frumoase 10 colinde de Craciun cantate de Stefan Hrusca

În fiecare an știm că vine Crăciunul când începem să auzim colindele noastre minunate cântate de Ștefan Hrușcă.

Sunt colinde deosebite, dar sunt unele care întotdeauna mi-au mișcat sufletul mai mult decât celelalte. Anul acesta mi-am propus să le reascult și să întocmesc o listă cu cele mai frumoase 10 colinde, cele care m-au mișcat pe mine întotdeauna cel mai mult. Și pe care, trebuie să recunosc, uneori le fredonez și în timpul anului.

Simt cum mă liniștesc mereu, dincolo de funcția lor de creare a spațiului sufletesc pentru așternerea Crăciunului.

Iată mai jos lista de melodii, care include colindele: Deschide ușa creștine, Coborât, o coborât, Afară ninge liniștit, Ce-ați văzut păstori, Florile dalbe, Linu-i lin, Măruț, mărgăritar, Aseară pe-nserate, Când fost-a prunc micuț Iisus și, nu-i așa, Leru-i ler. Ordinea e pur aleatorie, nu indică o valorizare, oricare dintre ele îmi place la fel de mult ce celelalte.

Ascultare inspirată!

 

 

 

Citeste si articolul: Liniste sfanta. Cum poti in perioada Craciunului sa te descoperi pe tine si menirea ta

 

5 Comments, RSS

  1. Cele mai frumoase 10 colinde de Craciun cantate de Stefan Hrusca | Bun De Citit

    […] auzim colindele noastre minunate cântate de Ștefan Hrușcă. Sunt colinde deosebite, dar sunt oanamuntean.ro cateva secunde 0 […]

  2. Colindele lui Stefan Hrusca sunt ca un balsam pentru suflet… acea liniste sfánta, ingereasca isi gaseste locul in toata fiinta, ascultándu-le… multumesc. CRÃCIUN FERICIT! -alãturi de cei dragi!

  3. lilitoma

    Stefan Hrusca este romanul nostru care ne canta si ne incanta in fiecare an de Craciun si nu numai pe noi,ci si pe cei din Diaspora.De aceea ii multumim din tot sufletul pentru muzica lui blanda.De asemenea iti multumim Oana Muntean pentru aceasta postare si iti dorim Craciun Fericit!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*