fbpx

Despre atasamente

Din punctul meu de vedere, cel mai important lucru cu care trebuie să începi un drum de lucru individual, de regăsire interioară, de dezvoltare personală și spirituală este a învăța să îți identifici atașamentele și să te eliberezi de ele.

Până nu te eliberezi de ele nu te poți aștepta să ai o evoluție reală. Evident, detașarea de atașamente se face în timpul unui drum de evoluție personală, chiar și dacă nu le conceptualizăm în felul acesta, chiar dacă nu știm despre ce este vorba și, în mod fericit, chiar dacă nu ne preocupă evoluția spirituală și chiar dacă nu suntem conștienți de aceasta. Doar că atunci se face mai mult prin suferință în viața de zi cu zi.

Universul și forțele destinului care ne îndrumă ne pun în față în mod inevitabil atașamentele pe care le avem și pe care trebuie să le depășim.

Și într-un final, acum sau în viața dintre vieți, sunt sigură că ne vom analiza viața și vom vedea ce am înțeles și ce nu din ea, cât am evoluat către iubire prin depășirea și eliberarea de atașamente.

Pentru că la iubire se poate accede numai în lipsa atașamentelor.

De aceea am scris și voi mai scrie articole despre acest subiect, plecând de la scrierile lui S.N. Lazarev ca teorie și aplicarea lor în viața mea, și voi trece aici separat legăturile către aceste articole, pentru a nu se pierde în arhiva sitului.

Atașamentele sau sfârșitul suferinței

Lista atașamentelor și a nivelurilor de atașament

2 metode de lucru pentru a te elibera de atașamente

Atașamentul de omul iubit

Atașamentul de căsătorie